Förändring är hur vi växer

Jag sökte länge efter det perfekta receptet på livet. Skapade en lång lista i mitt huvud på punkter att bocka av. Tillsammans med osäkerhet, obefintlig kontakt med det på min insida och med stort behov av att bli bekräftad tog jag mig igenom ett liv som såg säkert såg bra ut men kändes oklart.

Jag satt i soffan med huset, med barnen, med bilen, med titeln och insåg att det liv jag skapat var utan substans. Det fanns lite riktighet i hur jag tog mig fram och levde.

Det blev starten på min förändring. Jag höll kvar de delar som var i samma mening som jag älskar och släppte resten. Jag flyttade utomlands och tillbaka men förändringen handlade lite om geografi.

Den handlade om mitt val att våga vilja mer.

Mitt val att vara nyfiken på min kapacitet och hur jag skulle kunna leva mer. Förändringen startade när jag slutade leta utanför mig själv efter en lycka, efter en lösning. Den blev den mest grymma resan nånsin, den jag fortfarande befinner mig på, dagen när jag slutade tro att jag behövde någon annan och förstod att jag är den jag har väntat på. Jag är den som ska skapa det liv jag vågar be om, jag är den som ska ta varje steg mot mina drömmar, jag är den som är den ledare jag väntat på.

Välkommen till Mindstory. Tack för att du läser, orden är till dig.

Att vilja och våga förändras är ett modigt val. Det kommer innebära att du måste släppa taget om det du vet och känner till. Du kommer behöva gå bort från de tillvägagångssätt du hittills haft, kliva ur de ramar du begränsat dig inom och du behöver anta utmaningen att ha tillit till det som anas på insidan. Det är inte enkelt, det är en konstform men det är fullt möjligt.

Utveckling sker efter kaos, förändring är det som leder oss framåt och jag önskar och vill be dig att följa med mig och skapa. Skapa verklighet av dina drömmar, skapa hållbarhet och ledarskap, hitta kreativitet och mod utan dess like. Allt genom den förändring och resa jag vill leda dig genom.

Är du redo? Ladda ner denna playlist. Gå en runda och fundera. Hör av dig sen.

Kärlek/ Johanna