Mindstory – en digital nystart

Hoppas det är bra med dig och att du njuter av sommar. 

Mitt syfte med Mindstory och det driv jag känner handlar om att vilja skapa förändring. Vi är många som vill att allt ska bli bra, att det ska kännas lätt och vi försöker hitta sätt att känna lycka på. Men vad många missar är att den förändring vi väntar på den kommer inte att levereras av någon annan utan den sker genom oss själva. 
Det handlar om att ta ett individuellt ansvar för att läka, hitta sin grej och leverera ut den. Försöka förstå att du och alla är här för att bidra.

Starten på en sådan resa och insikt är via stillhet, kontakt med hjärta och själ. 

Jag såg framför mig när jag öppnade studion på Regeringsgatan hur jag ville möta alla och ta dem om axlarna och säga ”kom igen, livet är här för dig. Se om du kan läka det som tynger dig och komma förbi det som hindrar dig så du kan stråla och göra din grej. Det går, du kan!” 

Studion blev ett sätt att skapa utrymme för andra att upptäcka sig själva, hitta space att kunna höra det som viskade innanför bröstbenet. Studion var en form att översätta det jag vill förmedla som nu byts ut till en annan form. Samma syfte, samma driv men ett annat sätt. 

Idag är första dagen då verksamheten går online. Vi erbjuder meditation, intuitiv vägledning och spirituell guidning allt i ett månatligt medlemsskap.

Medlemskapet är för dig som är beredd att hålla ett högre perspektiv för att leda dig själv och skapa den förändring du längtar efter. Syftet är att du ska utveckla din intuition, din kontakt med själ och universella guider samt få information och underlag som stödjer din process. Kom gärna med om det känns rätt i magen för dig, du är så varmt välkommen.

Intuitiv vägledning är för alla, det är inte lätt alltid att hitta sina svar och veta vad som är ego, rädsla, rätt väg eller inte och genom en session där jag kanaliserar kan du få en putt i rätt riktning. Du bokar enkelt en tid genom att dra ett mail till mig så tar vi det därifrån. 

I januari satte jag mig ner och skrev min första bok och i april den andra vilket har lett till att Mindstory nu utvecklas och vi bygger upp en förlagsverksamhet. Mina böcker handlar om utveckling, hur jag har gått från obalanserad, trasig och oälskad till att leva hand i hand med själen. Jag ger dig mitt exempel på att det går oavsett var du kommer ifrån eller vad som tidigare varit. Läs dem.
I sommar skriver jag en tredje och jag ser framemot att välkomna fler författare till Mindstory. 

En dörr stängs, en annan öppnas. Kom ihåg att det du längtar efter och drömmer om det är fullt möjligt, det är en potential du har och din uppgift är att reducera ner de hinder du skapat för dig själv som säger att du inte kan. Tro mig, om jag kan så kan du. 

Om jag kan inspirera dig, lyfta dig, guida dig och vägleda dig vill jag gärna det. Du hittar all info om medlemsskap/mentorskap och vägledning här på sidan.

Ta hand om dig, våga följ hjärtat och tveka inte. 

Önskar dig en ljuvlig sommar och hoppas vi hörs snart! 

Med värme Johanna
Grundare/ Mindstory