Medlemskap

Leaders of change

Den här gruppen är för dig som vill växa. För dig som vill utveckla ditt medvetande, skapa kontakt med ditt högre och få ta del av Johannas vägledning.
Denna grupp är för dig som vill förändra. Den är för dig som vill skapa en hållbar framtid och för dig som vill utveckla dig själv till att vara en ledare – din egen ledare och andras.

Vi kommer att hjälpa dig att öppna hjärtat och berätta för dig hur du får din kontakt med dina guider.
Ditt medlemskap garanterar att du kommer nå högre medvetenhet och att du kommer att utveckla din egen förmåga för kontakt med din själ och dina guider.
Vi kommer svara på de frågor du har och vi kommer att se till att du utvecklas i den takt du behöver.

Följ med oss. Skapa din framtid. Skapa ditt liv och skapa den ledare du vill vara genom medvetenhet, genom hjärta och genom din själ.
Vi kommer hjälpa dig i varje steg. Du behöver endast ha tillit och engagemang att lyssna.
Vi erbjuder ett tillfälligt medlemskap för 150/månad. Du betalar varje månad och kan välja att gå ur när du önskar. Välkommen att maila oss om du har frågor.

Med kärlek Johanna 

Den förändring du söker sker genom dig

@johannamorkcolden

Medlemskap

Hur det fungerar

Tillsammans blir vi Leaders of Change

Varje vecka kommer Johanna skriva och dela information och varje vecka kommer vi att ge dig vägledning som kommer bli det startskott du behöver till din egen kontakt.

Vad är Mindstory Medlemskap?

Genom Mindstory Medlemskap får du personligt anpassad kommunikation med såväl personliga som generella förmåner och medlemserbjudanden. Du får även anpassade nyheter, inspiration, inbjudningar, event och undersökningar.

Hur fungerar Mindstory Medlemskap?

Medlemskapet hos Mindstory kostar 150 kr per månad och gäller på mindstory.se. För att bli medlem måste du ha fyllt 16 år. Medlemskapet är personligt och får inte överlåtas till någon annan.

Som medlem kan du få åtkomst till Mina Sidor.

Uppsägning

Ditt medlemskap hos Mindstory gäller tillsvidare. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap genom att kontakta kundservice (info@mindstory.se). Ditt medlemskap avslutas senast 30 dagar efter det att Mindstory mottagit meddelande om uppsägning.

Önskar du anlita Johanna för hennes föreläsningar?